Varaa pöytä

Varaamalla pöydän varmistat muy loco illan

Voit varata pöydän joko soittamalla tai allaolevan TableOnline-linkin kautta!
Käsityökatu 19, 70100 Kuopio | 044 7060800 | info@ravintolapanza.fi

Pöytää pidetään varattuna 15 min, jonka jälkeen se voidaan luovutta muille mikäli varauksen tehnyt seurue ei ole ilmoittanut myöhästymisestään. Peruuttamattomista paikoista varaamme oikeuden periä 40€ / tuoli. Ryhmävaraukset (alkaen 8 hlö) tulee peruuttaa vähintään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Pöytä on varattu Teille 2 tunniksi, mikäli muuta ei ole sovittu.

RAVINTOLASALI

Panzan ravintolasali on jaettu kahteen osaan ja soveltuu erinomaisesti perinteisiin pöytävarauksiin. Huomioithan ystävällisesti, että lähtökohtaisesti perjantaisin sekä lauantaisin 18:00 alkaen salissamme soittaa DJ. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli toivot rauhallisempaa pöytää niin pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan toiveenne pöytäsijoittelussa.

PANZAN PIRTTIPÖYTÄ (8-12 hlö)

Ravintolasalissamme sijaitseva pirtin pöytä on varattavissa isoimmille seurueille alkaen 8 henkilöstä aina 12 henkeen asti.

LOUNGE

Lounge sijaitsee omassa huoneessaan ja sinne voi saapua syömään sekä viettämään iltaa rennossa ilmapiirissä. Huomioithan, että loungen pöydät eivät ole perinteisiä ravintolapöytiä vaan esimerkiksi sohvaryhmiä sekä pyöreitä pöytiä.

Viva Panza!